LIVE ACHTERGRONDMUZIEK + (COUNTRY) DJ

Het beste van twee werelden

Ben je op zoek naar live (achtergrond)muziek voor je borrel, receptie of diner en een DJ voor je feest? Dan ben je hier op de juiste plek!

Spoonstreet verzorgt sfeervolle achtergrondmuziek voor bruiloft, receptie en diner.
We zijn gespecialiseerd om zacht en ingetogen te spelen. Het volume passen we aan bij de sfeer. Zo kunnen je gasten gewoon met elkaar blijven praten.

Dus, hoe regel je goede live achtergrondmuziek én een spetterend feest?

Gelukkig, is dat exact waar we je mee kunnen helpen…

FEIT: live muziek en passende DJ zijn de ideale combinatie

Geef je gasten een totale beleving

Het kiezen van de juiste (live) muziek voor jouw evenement is een belangrijke stap. Je feest ‘zit’ of staat letterlijk bij de energie die de live muziek uitstraalt.

We gaan je nu helpen om de juiste combinatie van live muziek en DJ te kiezen zodat jouw evenement precies wordt dat je voor ogen hebt.

Hier volgen een aantal basisvoorwaarden om mee rekening te houden:

Kies een passende muziekstijl voor je evenement! Kies bij voorkeur muziek waar je ook zelf blij, ontroerd en enthousiast van wordt. Te vaak kiezen organisatoren voor een compromis door een algemene coverband te kiezen die ‘voor iedereen wat wils’ speelt…

Er geldt een gouden stelregel die ook hier van toepassing is: Alles voor iedereen, is niets voor niemand… Met andere woorden: kies! Muzikanten, hoe breed georiënteerd ze ook zijn, kunnen namelijk nooit dezelfde passie en energie hebben voor iedere muziekstijl. En dat hoor en voel je! Ga daarom voor een band of artiest die zich gespecialiseerd heeft. Gegarandeerd dat de energie past bij de rustige delen van je evenement en ervan afspat tijdens het feest!

Combineer live muziek en passende DJ! In het vorige punt adviseerde we om geen compromis te sluiten met muziek. Wat wél werkt is combineren! De leukste combinatie is die van live muziek met een DJ die bijpassende muziek draait. Je krijgt dan een totaalbeleving waarbij je wél verschillende muziekstijlen kunt combineren omdat ze vakkundig worden gemixt met de muziekstijl van de live muziek.

In de praktijk werkt dat bijvoorbeeld als volgt: als de gasten binnenkomen draait de DJ rustige muziek die past bij de stijl van de avond. Als het feest kan beginnen start de livemuziek voor een 1e sessie waarna de DJ de pauze weer voor zijn rekening neemt. Bij de 2e sessie van de live muziek gaat het dak eraf en zorgen de muzikanten interactief dat het publiek meegenomen wordt in de ervaring. Daarna vervolgt de DJ de avond en begint op dezelfde energie als waar de live muziek eindigde en brengt lekker dansbare muziek die verschillende muziekstijlen combineert waarbij de rode draad van de live muziek centraal blijft staan. Aan het einde van de avond schakelt de DJ over op wat rustiger muziek zodat op een prettige manier afscheid genomen kan worden van de gasten.

Spoonstreet combineert live-muziek en passende DJ!

Wij helpen om van jouw evenement een succes te maken omdat:

 • de combinatie van live muziek en passende DJ voor de nodige afwisseling zorgt
 • je in 1 keer alles in huis hebt: rustige achtergrondmuziek en fantastische dansmuziek
 • je 1 contactpersoon hebt en dus alles ook in 1 keer kunt regelen. Makkelijk toch? 
 • je bij ons de juiste ervaring vindt in het organiseren van een sfeervol evenement
 • je door ons geholpen wordt de juiste afstemming op jouw publiek te krijgen
 • wij je gehele muzikale evenement verzorgen waarbij live-muziek en DJ elkaar versterken en er ruimte is voor je eigen inbreng
 • Spoonstreet ontzettend graag speelt op evenementen en dat enthousiasme zeer aanstekelijk werkt op je publiek

Kortom, de juiste ingrediënten om een goede keuze te maken die bij jouw evenement past!

Mogen wij helpen om van je evenement een succes te maken?

spoonstreet-essen-300618

Zullen we eens vrijblijvend persoonlijk kennismaken?

Ben je een doener of een denker?

Organisatoren van evenementen kiezen voor Spoonstreet en DJ-Spoonstreet omdat:

 • ze live (achtergrond) muziek én een DJ willen
 • ze geen compromis in muziekstijlen willen maar een passievolle combinatie
 • het fijn vinden om slechts 1 contactpersoon te hebben die alles professioneel regelt
 • ze de muziek van Johnny Cash, dansbare countrymuziek en moderne populaire muziek willen afwisselen met andere muziekstijlen (Dat kan zelfs Dance zijn waar een vleugje country in wordt verwerkt)
 • ze enthousiast worden van het enthousiasme van Spoonstreet

Kortom, de juiste ingrediënten om een goede keuze te maken die bij je past!

Als je geïnteresseerd zijn om jouw evenement muzikaal door Spoonstreet te laten omlijsten dan hebben we één vraag voor je.

Ben je een doener of een denker?

Een denker blijft zoeken naar meer informatie totdat hij overweldigt raakt door alle verschillen en door de bomen het bos niet meer ziet. Bij Spoonstreet zijn wij doeners die gewend zijn aan veel noten en jou helpen het juiste akkoord te kiezen.

Dus als je een doener bent dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen en geheel vrijblijvend te onderzoeken of Spoonstreet en jij samen een geweldige beleving gaan neerzetten.

Je gasten zullen je dankbaar zijn.

Neem pas definitieve besluiten nádat je een Spoonstreeter hebt gehoord en gesproken.

Wie zou moeten kiezen voor de Johnny Cash Tribute Band Spoonstreet en DJ-Spoonstreet?

 • organisatoren met een publiek dat houdt van country muziek en in het bijzonder van Johnny Cash

 • organisatoren met een ‘breed’ evenement waar de combinatie live (achtergrond) muziek en DJ passend is

 • organisatoren die begrijpen dat muziek een totaalbeleving is op hun evenement

Johnny Cash hoor je bij…

…Spoonstreet

SONGS VAN EEN HALVE EEUW…

De beleving en sfeer van de nummers van Johnny Cash worden op authentieke wijze nieuw leven ingeblazen door de Johnny Cash Tribute band ‘Spoonstreet’.

BEKEND EN MINDER BEKEND…

Spoonstreet speelt de hits van Johnny Cash uit zijn lange carrière tussen 1955 en 2003, maar verrast ook de kenners met de minder bekende pareltjes.

BOOM CHICKA BOOM…

Laat je meevoeren door het warme geluid van Spoonstreet, natuurlijk begeleid door… Boom Chicka Boom!

TIJDLOOS…

De tijdloze muziek van Johnny Cash, het aanstekelijke ritme, de ware persoonlijke sound en het pure enthousiasme van Spoonstreet zijn een beleving voor ieder publiek!

Veelgestelde vragen

Vraag: “Waarom zou ik Spoonstreet kiezen en geen andere live-band?”

Antwoord: Ten eerste vanwege het authentieke warme Johnny Cash geluid van Spoonstreet… Ten tweede omdat Spoonstreet zich als een kameleon aanpast aan jouw evenement. Of het nu 1 man met een gitaar is of een volledige band bij een grote bruiloft. Spoonstreet voelt zich altijd thuis.

Vraag: “Moet ik altijd kiezen voor de combinatie live muziek en DJ?”

Antwoord: Nee hoor, het is jouw evenement! Bij sommige evenementen past enkel live muziek beter dan bij andere. Daarom is een persoonlijk en vrijblijvende kennismaking vooraf zo belangrijk. Als wij weten wat de sfeer is die je zoekt dan zullen we eerlijk adviseren vanuit onze ervaring. Wij hebben natuurlijk een gezamenlijk belang dat jouw evenement een succes wordt… over een goed feest (en de band) zal nog lang nagepraat worden. Dat is fijn voor jou én voor ons. Vanuit dit gezamenlijke belang weet je dus zeker dat we je een goed advies zullen geven. Samen maken we er een geweldige evenement van!

Vraag: “Wat kost Spoonstreet?”

Antwoord: Live muziek inhuren is een investering in jezelf en je evenement. Afhankelijk van hoe je evenement eruit ziet krijg je altijd vooraf een duidelijke prijsopgaaf en transparante voorwaarden. Wij maken van iedere evenement maatwerk en daarom ontmoeten we je graag vooraf in een vrijblijvend persoonlijk gesprek waar we jouw wensen met onze ervaring combineren tot een fantastische ervaring.

Vraag: “Waar spelen jullie?”

Antwoord: Wij spelen voornamelijk in Nederland én België maar ook andere landen zijn mogelijk indien het evenement wat groter is en eventueel te combineren met andere optredens. Laten we even persoonlijk contact hebben dan komen we er vast wel uit.

Vraag: “Ik heb weinig tijd meer, zijn jullie ook last-minute te boeken?”

Antwoord: Jazeker! Als onze agenda het toelaat kunnen we snel schakelen en misschien vanmiddag of vanavond al komen spelen!

communie-sofia-marcel

Kies pas live-muziek of een DJ nádat je een Spoonstreeter hebt gesproken

0
1
×
Hallo, leuk dat je op onze website bent. Kunnen we je ergens mee helpen?