Een song op maat:

Een blijvende herinnering

Naast eigen nummers schrijft Marcel van Zuuren ook songteksten op maat. Hij heeft geschreven voor (maatschappelijke) organisaties, opleidingsinstituten en particulieren.

EDUCATIEVE MUZIEK

muziek doet beter onthouden

Marcel schrijft educatieve teksten op makkelijk in het gehoor liggende muziek. Melodie, rijm en humor maken het leren van feiten veel eenvoudiger.

Het is daarnaast natuurlijk ook een zeer originele manier van lesstof overbrengen!

Iedereen weet dat muziek een diepe impact op het brein heeft en voor sommigen is het zelfs een verademing om muzikaal teksten te leren. Denk bijvoorbeeld aan mensen met dyslexie.

INVESTERING

tekst die je raakt

Bij het schrijven van een songtekst op maat kun je rekening houden met een investering tussen de € 200 en € 400 (afhankelijk van je wensen).

Het leukste is natuurlijk als Marcel het live komt uitvoeren! Als je het combineert met een optreden dan is de investering voor het schrijven lager en heb je een heel bijzonder evenement!

Het is mogelijk om een geluidsopname van het optreden te laten maken zodat je het later terug kunt luisteren of cadeau doen.

WERKWIJZE

stap voor stap naar een song op maat

Als je graag een nummer op maat wilt dan volgen we een aantal beproefde stappen voor een optimaal resultaat:

  1. We bespreken vooraf wat het doel van de song is en op welke manier het meest effectief ingezet kan worden
  2. Je wordt kort telefonisch geïnterviewd over het onderwerp. Als het een educatief onderwerp is dan kun je de lesstof per e-mail sturen.
  3. De tekst wordt geschreven
  4. Spoonstreet komt het lied live bij je uitvoeren (eventueel met een live opname) of levert het aan als eenvoudige- of professionele geluidsopname

Ben je een doener of een denker?

Wij helpen je om van jouw song een succes te maken omdat je:

  • je bij ons de juiste ervaring vindt in het schrijven van to-the-point teksten
  • door ons geholpen wordt de juiste afstemming op jouw publiek te krijgen

Kortom, de juiste ingrediënten om een goede keuze te maken die bij jou past!

Als je geïnteresseerd bent om jouw eigen song te laten schrijven hebben we één vraag voor je.

Ben je een doener of een denker?

Een denker blijft zoeken naar meer informatie totdat hij overweldigt raakt door alle verschillen en door de bomen het bos niet meer ziet. Bij Spoonstreet zijn wij doeners die gewend zijn aan veel noten en jou helpen het juiste akkoord te kiezen.

Dus als jij een doener bent dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen om geheel vrijblijvend te onderzoeken of Spoonstreet en jij samen een geweldige beleving gaan neerzetten.

Je publiek zal er je dankbaar voor zijn.

Veelgestelde vragen

Vraag: “Kan ik ook de muziek laten componeren?”

Antwoord: Als je een tekst effectief wilt overbrengen is het belangrijk dat de muziek eenvoudig en herkenbaar in het gehoor ligt. Daar is het repertoire, met de vele covers van andere artiesten die Johnny Cash gespeeld heeft, uitermate voor geschikt. Wij schrijven daarom ook uitsluitend teksten op bestaande melodieën. We hebben gemerkt dat dit beter werkt.

Vraag: “Wat kost een eigen song bij Spoonstreet?”

Antwoord: Dat ligt eraan of je alleen een songtekst wilt of ook graag een audio-opname of zelfs een live optreden. De songtekst zelf zal tussen de € 200 en €400 euro zijn.

Een huiskamerconcert, bijvoorbeeld voor een paar gasten, kan al vanaf € 150,-. Alles dat groter is, tot een festival aan toe, leggen we je graag in een persoonlijk gesprek voor.

0
1
×
Hallo, leuk dat je op onze website bent. Kunnen we je ergens mee helpen?